Nye indlæg

 

Ida Pugholm og Kikkenberg's Rikki nr. 2 efter lille stævnepause

19-04-2015
Jeg var i går ude med Ida og Rikki for at hjælpe dem ved stævnet på RIR, hvor de skulle starte LC2 i Fie og Pony cup, som var et stort, bredt felt med 29 starter og klasser fra LD2 til LA2.
Parret har haft en lille stævnepause og Ida ønskede derfor min hjælp. Opvarmningsbanen var desværre lidt trængt og ujævn, hvilket gjorde opvarmningen lidt besværlig, men Ida tracklede situationen rigtigt godt og vi fik sammen gjort Rikki godt varm og fin.
 
Da starten lød, havde Ida en god form på ham og super energi. Mens han desværre trippede lidt i indridningen, var første travdel super flot!
Midt i programmet, mente en publikum, hun skulle gøre kamerastativ klar, mens Ida red sit program, hvilket desværre nok resulterede i, at Rikki løb frem i galop og hoppede lidt samtidig. Det ødelagde desværre både anspringet og halvdelen af volten i galop, hvilket resulterede i både et 4 tal og 5 tal.
Heldigvis holdt hun hovedet koldt og fik redet nogle super flotte øvelser herefter.
 
Alt i alt super flot program med flere højdepunkter, men også ærgerlige fejl, som desværre også kostede hende første pladsen. Hun endte på 68,7 % og kunne stolt indtage anden pladsen i det store felt.
 
Stort stort tillykke til Ida og Rikki, som kun bliver stærkere og stærkere sammen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kategori: Elev Nyheder, 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com