Nye indlæg

 

Fantastisk weekend for Lærke Vinther

10-08-2015
Der var i weekenden Øst Dansk Mesterskab 2015 for New Forrest ponyer og her var min elev Lærke Vinther til start på hendes to ponyer Soldals Olympia Atlantis (Aiwa) og Bryggergårdens Bacardi.
 
Vi har i ugerne op til trænet ben hårdt med både Bacardi og Aiwa, så det har været nogle hårde mandage for Lærke med to undervisninger timer. Jeg har dog været lidt behjælpsom og hjulpet med ridningen af Bacardi, så Lærke kunne få pusten og vi kunne få ham helt på plads.
Efter nogle gode træningstimer, var parrerne bare helt klar til weekendens store stævne.
 
Det hele starte fredag, hvor hun nok lige skulle ride nerverne af sig. Det blev til 64,9 % i LD1 på Aiwa, hvilket var deres første dressurstævne i meget lang tid, da Lærke mest springer Aiwa, så rigtig fin start. Hun viste dog hurtigt, hun ikke ville nøjes og gav den gas i LD2, hvor hun fik en flot anden plads på Aiwa med 69,28 % og blev første uplaceret på Bacardi blot 0,2 % efter.
Hun kom dog stærkt igen på Bacardi i den samlede LC klassen, hvor hun opnåede hele 72,8 % i LC1, der rakte til en anden plads.
 
Lørdag vandt Lærke suverænt 2 klasser. Den første på Aiwa i LD1 under 13 år med 69,7 % og den anden LD2 under 13 år på Baardi med 73,3 %. Hun red i denne klasse 68 % på Aiwa, der desværre ikke rakte til en placering, men procenten var fuldt ud godkendt!
Hun red sig også ind på en flot anden plads i LC procentklassen med 68,4 %.
 
Selvom jeg ikke underviser i spring, må det alligevel nævnes, at Lærke og Aiwa blev Øst Dansk Mester i spring, super godt gået!!!
 
For at alle disse flotte flotte resultater ikke var nok, blev Lærke og Aiwa den mest vindende ekvipage under stævnet!
 
Knokleriet har virkelig givet pote og det beviste Lærke i denne weekend!
Vi kan da ikke få armene ned over alle disse flotte resultater. Jeg har undervist Lærke i lidt over 2 år og hold nu op, hvor hun rykket sig! - Ser frem til flere gode timer med denne dygtige og arbejdsvillige pige! :D
 

Kategori: Elev Nyheder, 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com