Nye indlæg

 

Eleverne viste flot figur ved stævnet på RVV

24-08-2015
I denne weekend gik det løs på Vestervang, hvor jeg altid har nogle elever startende og denne var ingen undtagelse.

Jeg var ude at hjælpe Ida Pugholm og Kikkenberg's Rikki til klubmesterskabet, hvor de skulle starte LB3 i et stærkt felt.
Allerede kl. 8 lørdag morgen startede opvarmningsklassen til klubmesterskabets første afdeling. Vi formåede at få en fin form på Rikki, som Ida desværre mistede lidt af inde på banen til sidst. Mange fine ting med flere flotte højdepunkter. Rigtig god start, som også første til en fin procent på 67,9 %, hvilket rakte til en flot anden plads.

I selve mesterskabets første afdeling fik vi en lidt bedre form på ham, desværre tog nerverne og forhåbninger nok lidt over for Ida, som ikke formåede at ride helt så præcist. En lille misforståelse i paraden kostede lidt, men værst var galopøgningen, hvor Rikki desværre snublede i det tunge hjørne og næsten havde næsen i sandet. Efterfølgende red Ida selvfølgelig lidt forsigtigt. Super ærgerligt!
En procent på 66,1 % bragte Ida og Rikki på en forløbig 5 plads i mesterskabet, hvor etteren lå med knap 69 %. Med andre ord - Der skulle altså rides i morgen!

Dagen efter var motivationen nok lidt højere hos træneren end hos rytteren, der næsten allerede havde mistet håbet. Men som man ved, så kan ALT ske!

Klassen lå om eftermiddagen og vejret skabte lidt problemer for alle ekvipagerne, der var godt trætte efter gårsdagens anstrengelser. Ida var ingen undtagelser og både rytter og hest var mærket af træthed. Vi fik alligevel en rigtig fin opvarmning, men kræfterne var da også brugt helt op efter ridtet.
Dagens ridt var langt bedre og Ida formåede virkelig at forbedre sig og rette op på småfejlene. Kun en parade, hvor en tilskuer desværre klappede og Rikki kigge og krøb bagbenene ind under sig var at kommentere og en smule mere energi hist og pist. Dommerne belønnede også parret med hele 71,1 % og 68,2 %. Sådan - super godt comeback!

Spændingen holdt til det sidste, da dommerne hos mange af ekvipagerne lå med op til 7 % forskel og da etteren fra gårsdagen ridt, endte sidst i dagens klasse, beviste det bare, hvor meget der kan ske!
Ida fik kæmpet sig op på en flot 4 plads i mesterskabet med en samlet procent på 68,49 %.
Kun 0,126 og 0,128 procent fra 3 og 2 pladsen. Utrolig tæt løb!
Vinderen blev også en ekvipage, der lå under Ida i første afdeling. Dette forhindrede os dog slet ikke i at være så stolte af 4 pladsen!
Ida var super tilfreds med sin præstation på anden dagen og lærte også, hvor meget alt kan ændre sig og man derfor ikke skal miste modet og håbet, lige gyldigt hvad. Vigtig lektie efter en vellykket dag, hvor en 4 plads var fuldt fortjent!

Også flere andre elever vist flot figur ved stævnet.
I heste klasserne havde jeg Anne-Sofie Luther startende på sin urutineret Glørklinktgårds Jolene. Sammen fik de to gode ture i LD1 og LD2, hvor energien var gået lidt af Jolene. Men fine 67,2 % og 66,4 % og en palcering lige uden for præmieskamlen var mere end godkendt!
Jeg er først lige begyndt at undervise denne skønne ekvipage igen efter en lille pause, men ser frem til at udvikle og hjælpe dem fremover.

Også min gamle elev Katrine Jensen fik tid til at kigge forbi fra sin uddannelse. De har desværre haft lidt problemer med Ferbie, så Katrine valgte at starte en lavere klasse og dermed håbe på en god tur i stedet. Dette fik de heldigvis også og selvom dommeren ikke belønnede dem tilstrækkeligt, var Katrine ovenud tilfreds med dagens ridt, hvilket var det aller vigtigste. Flotte 66 % blev det alligevel til og kun 0,8 % på placering.

I pony klasserne dagen efter, var Mathilde Vetter og Bryggergårdens Ceres Royal til start i en sammenlagt klasse med LD1 og LD2. Efter en lidt svær periode har Mathilde virkelig formået at kæmpe og det viste sig at give pote ved dagens præstationer. Flotte 66,1 og 66,9 % blev det til. Sikke en sejr for parret, som kan være utrolig stolte!

Sidste ekvipage var Lærke Vinther og Bryggergårdens Bacardi. Efter forrige weekends flotte resultater, var det svært at ride op til samme niveau. Det holdte dog ikke parret tilbage for at levere to flotte ridt i LC1 og LC2 til 67 % og 69,1 %, som placerede dem lige uden for præmierækken i et meget hårdt felt.

Alle ekvipager kan være super stolte af weekendernes præstationer. Jeg bliver stolt af mit arbejde med disse piger, hver gang de formår at levere ridt, de er glade og tilfredse med, også selvom det ikke altid giver placeringer. Turen er den vigtigste og indstillingen, man rider altid mod sig selv og når jeg ser, hvordan pigerne forbedre sig, bliver jeg så stolt.
Stort tillykke piger - I gør det sjovt og skønt at være Træner for jer med jeres engagement og arbejdsivrige instilling!
 
Ida og Rikki øverst søndag + lørdag. Anne-Sofie og Jolene nedest venstre højne, Mathilde og Ceres nederst højre hjørne.

Kategori: Elev Nyheder, 2015

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

 
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com