Her kan du finde mine nuævrende sponsorer samt tidligere sponsorater.

Sponsorer

 
 
Horse & pony er en grossitvirksomhed, der forhandler Cavallo, KEP Italia og QHP. Som profilrytter er jeg med til at brande virksomheden og hjælpe ved arragementer - oftest ved BTB arragementer grundet min baggrund inden for butik. Det er mig en ære at repræsentere så stærke brands, som Horse & Pony formidler.
Se alle mulighederne hos de forskellige brands her
HL Nordic Horsewear har udviklet kvalitets læder produkter, men er nok mest kendt for deres lækre trenser og kandarer. Trenserne er ergonomiske med tidsløst design, der både sidder godt og ser elegant ud. Det er en fornøjelse at repræsentere dette brand.
Se udvalget her
 
 
SPONSORATER
 

 
Kenn Stærkjær er vores trofaste smed, som altid gør sit bedste, når der skal sko på vores heste. For at de skal yde det bedste, er det vigtigt med en ordenlig smed!
Kenn er absolut uundværdig i mit team og søger altid for, at hestene er skoet korrekt og ikke mindst, tager han sig tid til dem, der har lidt sværere ved det at stå stille.
 
Kenn kører i nordsjælland og midtsjælland, og I er velkommen til at kigge forbi hans hjemmeside.
Kenn har bl.a. været med til at udarbejde flotte julegaver til mine elever.
 
Tlf: 21 72 16 14 
 
 
 
Mustang International er en skøn rideudstyrsforretning beliggende i Kirke Hyllinge. Er har de lækre ting til både hest og rytter.
I efteråret 2014 var de så gavmilde at sponsorere en masse lækre produkter til mit grooming kursus. I den forbindelse kunne man også vinde et gavekort til et valgtfrit produkt anvendt ved kurset. Kurset var rigtig hyggeligt og produkterne gjorde det hele til en succes.
De har også sponsoreret et lækkert Cristina Sport dækken samt matchende hut.
Kvaliteten er i top hos Mustang og jeg er derfor utrolig glad for dette samarbbejde!
 
Besøg Mustangs hjemmeside her
 
 
 
 
Brogaarden var med til at udarbejde flotte julegaver i 2014 til mine elever. Sammen med min faste sponsor Beslagsmed Kenn Stærkjær fik vi lavet nogle flotte trøjer til mine elever med mit logo på samt deres. Tusinde tak til Brogaarden for det flotte og gavmilde sponsorat!
Samtidig fik jeg også en rundvisning hos brogaarden og blev præsenteret for ny foderviden.
 
I kan læse mere om deres produkter her
 
 
 
 
Land og By Dyeklinik var så fantatiske at sponsorere julegaver til mine elever i julen 2015. Da jeg selv bruger dem med stor tilfredshed, var det en endnu større glæde, da de ønskede at sponsorere.
Vi udarbejdede sammen en lækker fleecetrøje med JJ Dressage Team logo front og Land og By Dyreklinik logo bag. En skøn gave eleverne også var vilde med. En stor tak til Land og By Dyreklinik for deres gavmildhed.
 
I kan læse meget mere om dem her
Julie Marie Albrecht Jensen  | Tlf.: +45 29452809 | JJDressagemail@gmail.com